Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкрито реєстрацію на конференцію INUDECO 2022 – «Виклики ядерної енергетики України у військовий час»

Відкрито реєстрацію на конференцію INUDECO 2022 – «Виклики ядерної енергетики України у військовий час» фото

27-28 квітня 2022 року відбудеться відкритий онлайн-марафон INUDECO «Виклики ядерної енергетики України у військовий час».

Організатори конференції INUDECO вважають, що наукова та професійна спільнота, а також міжнародні організації в ядерній сфері мають достатньо потужний голос аби змусити світ накласти конкретні санкції в атомному секторі на країну, війська якої обстрілюють та захоплюють чужі ядерні об’єкти.

Розуміючи всю відповідальність та наслідки безрозсудного нападу на ядерні об'єкти України, оргкомітет Міжнародної конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO вирішив 27-28 квітня 2022 року провести щорічну конференцію як відкриту онлайн дискусію – марафон виступів усіх, кому небайдужа тема INUDECO.

✅ Тема INUDECO 2022 – «Виклики ядерної енергетики України у військовий час».

27 квітня відбудеться відкрита онлайн дискусія з теми «Виклики ядерної енергетики України у військовий час», 28 квітня відбудуться секційні засідання з теми «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища».

🇺🇦 Реєстраційна форма https://forms.gle/JXAuC9THncLfNo9C9

вже працює! Усі деталі є в описі форми.

З повагою оргкомітет INUDECO 2022

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: