З Польщі для Славутича з любов'ю

Сьогодні до Славутича прибула велика вантажівка із гуманітарною допомогою від наших польських друзів із Краківського повітового староства.

Сьогодні до Славутича прибула велика вантажівка із гуманітарною допомогою від наших польських друзів із Краківського повітового староства.

Мука, макарони, крупи, м'ясні та овочеві консерви, та інші продукти харчування, у тому числі від відомих польських виробників "Amplus" та "Płatek", приїхали до нашого міста.

Ми цінуємо допомогу наших добрих польських сусідів за щире бажання допомогти Україні у важкий час війни. Славутич вклоняється та дякує всім, хто від щирого серця допоміг його жителям і переселенцям: пані Еві Май-Слусарчик, пану Войцеху Палка, пану Мірославу Голанко, пану Аркадіушу Вжощик, пану Ежи Пжеворскі, пану Ярославу Лойєк, пану Пьотру Горай, пану Криштофу Урбанчик, пану Маріушу Сьюдек, пану Янушу Платек.

Ця гуманітарна допомога стала можливою завдяки нашій славутичанці Аліні Линкевич, її чоловіку Дрю Годману та сім’ї Чеснокових. Дякуємо!

Разом ми переможемо! Все буде Україна

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F321846871565154%2Fvideos%2F3224806824470920%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
 
Відео: ТБ "МедіаДім"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: