Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бажання допомогти - швидко згуртувало Славутич!

Бажання допомогти - швидко згуртувало Славутич! фото

До Офісу підтримки громадських ініціатив звернулися волонтери з Чернігова, які опікуються Чернігівським пансіонатом для людей похилого віку. У пансіонаті зараз є 410 підопічних, 20 діток, 100 працівників і дорослих біженців живуть і працюють там.

Про це повідомляє заклад у Facebook.

"Лише у четвер, 14 квітня, ми дали оголошення про збір речей, а вже у вівторок, 19 квітня, ми завезли без перебільшення величезну кількість одягу для дітей і дорослих, постільної білизни, подушок, пледів, засобів гігієни та ліків, а також продуктів харчування тривалого зберігання до Чернігова.Такий адресний запит на допомогу швидко згуртував Славутич!", - йдеться у повідомленні.

Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич висловлює вдячність всім, хто відгукнувся і надав допомогу тим, кому вона необхідна.

"Ми дякуємо усім небайдужим славутичанам, які відгукнулися та допомогли! Ви – неймовірні! Особлива подяка: управлінню освіти і науки зокрема Людмилі Живець; усьому колективу Славутицької школи № 3, зокрема директору Геннадію Нашибі, завгоспу Валерію Дідовцю; колективу Соціально-психологічного центру, зокрема директору Віктору Одиниці; Організації молоді ППО ДСП ЧАЕС, зокрема Богдану Сердюку, Миколі Рудченко, Олександру Панченко та усім активістам; колективу КНП Славутицька міська лікарня», зокрема Олені Суганяці, Відділу по роботі з населенням міста «Контакт-центр» та Олександрі Кейс", - інформує Офіс підтримки громадських ініціатив.

Збір речей закрито. Дякуємо! Разом до перемоги!

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: