Їжу для чорнобильських собачок доставлено!

Фонд Clean Futures дякує всім, хто долучився до процесу доставки корму для бездомних тварин, що живуть у Чорнобильській зоні відчуження.

Фонд Clean Futures дякує всім, хто долучився до процесу доставки корму для бездомних тварин, що живуть у Чорнобильській зоні відчуження.

Про це повідомляє Clean Futures на своїй сторінці у facebook.

У фонді стверджують, що вони самостійно, без допомоги, не змогли б впоратись з доставкою їжі для тварин.

"Коли їжу  доставили на блокпост зони відчуження, Andrew Simon з допомогою Chernobyl Research Initiative Pomoc zvířatům UA / Допомагаємо тваринам UA та Contamination Zone,  потім її перевезли в різні райони цієї місцевості за допомогою @Stanislov Shekstelo, @S аша Рыбак, @Тіффані Фишер, @Валентини Одиниці і персоналу ЧАЕС ", йдеться у повідомленні.

Hermann Schuchewytsch повідомив, що разом Tiffany Fisher передали велику партію корму для собак персоналу "ДСП Чорнобильської АЕС" (дякую Станіславу Шекстело та Валентині Одиниці, які допомогли з організацією транспортуванням).

Всього це:

- понад 600 кг сухого корму для собак, наданого Clean Futures Fund та їхніми партнерами та привезеного сюди моїм колегою з ГР ДАЗВ Андрієм Симоном;

- кілька годівниць для собак;

- більше 20 коробок м'якого корму для собак і трохи котячого корму, які раніше привезла сюди Лала Тарапакіна;

ВЕЛИКУ подяку Hermann Schuchewytsch висловлює всім, хто надав все це та брав участь у логістиці — це все однозначно допоможе тваринам!

"Це частина щоденної роботи Волонтерського штабу Громадської ради ДАЗВ. Штаб був створений під час лісових пожеж 2020 року і продовжував діяти під час війни — спочатку в екзилі, а потім, як тільки земля була звільнена, — передислоковано назад на Дитятки.

Раніше ми відправляли їжу також у навколишні села, оскільки тут багато кішок і собак", - повідомляє Герман.

Фонд Clean Futures обіцяє і в подальшому надавати допомогу бепритульним тваринам, що мешкають у зоні відчуження.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: