Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

12-річна славутичанка віддала заощаджені кошти на потреби ЗСУ (оновлено)

12-річна славутичанка віддала заощаджені кошти на потреби ЗСУ (оновлено) фото

Ще одна історія про неймовірних славутичан...

Знайомтесь. Це Валерія М. Їй 12 років. Маленькою вона дуже часто приходила до нашого Центру. Була таким собі дитячим волонтером, допомагала нам у всьому, а також була акторкою лялькового театру.

Останні півтора року Лєра збирала кошти на ноутбук Lenovo. Щедрувала, співала, грала на бандурі, заощаджувала кишенькові кошти. Назбирала 8000 гривень. Сьогодні прийшла з мамою в СПЦ і каже, що має бажання віддати свої кошти на потреби бійців ЗСУ.

Я запропонував їй вибрати із списку будь-яку річ, яку б вона хотіла придбати за свої кошти, а також показав фото бійців, які це замовляли. Лєра вибрала прилад нічного бачення та жилет-розгрузку. Разом ми зв’язалися з продавцями і оформили покупку. Все надійде на її адресу і після отримання вона принесе речі в Центр. Ми відвеземо все бійцям і зробимо для Лєри друковане фото з нашими захисниками на пам'ять про таку акцію.

Якщо хтось із дорослих бажає долучитися до подібної акції – чекаємо. У списку ще багато чого залишилося…

 

 

PS  А може і справді дива трапляються... Прочитиайте цей пост. Як рано починають дорослішати наші діти... 🙁

Звертаюся до друзів з України. Можливо знайдеться добродій, який міг би допомогти дівчинці реалізувати її бажання. Це міг би бути і не новий ноутбук, але хоч більш-менш сучасний...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5263116297106000&id=100002230462760

Віктор ОДИНИЦЯ, директор СПЦ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: