Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Cучасний УЗД-апарат останньої моделі преміум класу отримала в подарунок Славутицька лікарня

Cучасний УЗД-апарат останньої моделі преміум класу отримала в подарунок Славутицька лікарня фото

Міжнародний медичний благодійний фонд AICM доставив до Славутича гуманітарну допомогу. 20-ти тонна машина з продуктами харчування та засобами гігієни прибула до нашого міста.

За інформацією Славутицької міської ради, Міжнародний фонд медичного співробітництва вже понад 16 років надає медичну та фармацевтичну допомогу країнам Центральної та Східної Європи.

Президент та засновник Фонду Крістіан Каррер особисто приїхав до Славутича, зустрівся з міським головою Юрієм Фомічевим та відвідав славутицьку лікарню з метою подальшої співпраці та постачання медичного обладнання. Великою несподіванкою для всіх став подарунок лікарні у вигляді нового сучасного УЗД апарату останньої моделі преміум класу.

"Це велика несподіванка для нас. Це дійсно допоможе нашим людям отримувати більш якісні медичні послуги," - сказав Юрій Фомічев.

Щиро дякуємо благодійному фонду AICM та пану Крістіану Карреру! Така допомога особливо важлива для міста у скрутний час війни та допомагає нашій лікарні продовжувати свою роботу та забезпечувати належну діагностику та лікування пацієнтів! 💙💛

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: