Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич: інформаційний бюлетень

Славутич: інформаційний бюлетень фото

Інформаційний бюлетень Славутицької міської ради - 16 травня 2022 р.

🌸У Славутичі зацвіли яблуньки Недзвецького.

🎓Підведені підсумки обласних етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учні-членів Малої академії наук та Всеукраїнських учнівських олімпіад. Маємо 7 переможців конкурсу-захисту МАН та 14 переможців олімпіад. Вітаємо та пишаємося переможцями!

🔸У рамках грантової програми «МРІЄМО ТА ДІЄМО» відновлює свою роботу Молодіжний простір, що розміщений у БК «Енергія». Для спілкування, навчання, розвитку, отримати психологічну, емоційну підтримку зможуть приходити як молодь міста так, і молоді люди, які вимушено тимчасово покинути свої домівки.

🔹За сприянням служби у справах дітей та сім’ї Київської ОДА, 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на утриманні та вихованні у дитячому будинку «Центр захисту дітей» міста Славутича, евакуйовані до Греції, в Афіни.

14 вихованців відділення дзюдо перебувають в Угорщині завдяки програмі співпраці між Федераціями дзюдо України та Угорщини.

🔸Славутицькою міською радою прийняте рішення, відповідно до якого для договорів оренди комунального майна, чинних станом на 24.02.2022, надано знижку у розмірі 25% на період з 01.03.2022 до моменту припинення воєнного стану. Від орендної плати звільнені орендарі, на період фактичного припинення використання орендованого майна.

🔹У Славутичі державні установи та органи місцевого самоврядування поновили свою роботу. Комунальні служби працюють у штатному режимі.

Управлінням фінансів профінансована заробітна плата працівників бюджетної сфери за першу половину травня.

Пенсії у місті виплачуються вчасно, відповідно встановленого графіку.

У зв’язку із обмеженим фінансовим ресурсом, казначейською службою здійснюються видатки захищених статей бюджету.

🏪Переважна кількість магазинів, аптек та підприємців, що надають послуги, поновили свою роботу. На Московській площі працює клініко-діагностична лабораторія.

👥17 травня відбудеться засідання оргкомітету з проведення Дня міста Славутича.

💙💛19 травня плануються заходи до Дня вишиванки.

Віримо у Збройні Сили України та перемогу! 🇺🇦

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: