Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нарада з керівниками комунальних підприємств

Нарада з керівниками комунальних підприємств  фото

Міський голова Славутича Юрій Фомічев із керівниками комунальних підприємств провів робочу нараду.

✅️Основні питання, які постали у центр уваги: підготовка до Дня міста Славутича; перегляд розрахунків і відповідне корегування профільних програм та їх вчасне виконання; оптимізація чисельності персоналу КП.

✅️По кожному підприємству окреслили проблеми і можливі кроки їх вирішення.

✅️Міський голова звернув увагу на вчасний покіс трави; необхідність закупівлі світильників; враховувати доступність при облаштуванні пішохідних переходів та доріжок.

🔹️Є у підприємств і добрі новини. 82% площ КП АРР передано в оренду. Бізнес-парк заповнюється підприємцями. Водоканал придбав необхідні хімічні реагенти. Розпочався ремонт ЦТП. За попередньою інформацією Уряду, ціна на газ для населення залишається на рівні минулорічного опалювального сезону. З 30 травня відновлять роботу спортивні споруди міста.

🔹️На жаль, війна внесла свої корективи у роботу наших комунальних підприємств, та не дивлячись на розірвані зв’язки із постачальниками півдня і сходу країни, знищені окупантами склади, порушену логістику, проблеми із персоналом, скудним фінансуванням, боргами, комунальники працюють у штатному режимі і стоять на сторожі комфортних умов проживання славутичан.💙💛

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: