Нарада з керівниками комунальних підприємств

Міський голова Славутича Юрій Фомічев із керівниками комунальних підприємств провів робочу нараду.

Міський голова Славутича Юрій Фомічев із керівниками комунальних підприємств провів робочу нараду.

Основні питання, які постали у центр уваги: підготовка до Дня міста Славутича; перегляд розрахунків і відповідне корегування профільних програм та їх вчасне виконання; оптимізація чисельності персоналу КП.

По кожному підприємству окреслили проблеми і можливі кроки їх вирішення.

Міський голова звернув увагу на вчасний покіс трави; необхідність закупівлі світильників; враховувати доступність при облаштуванні пішохідних переходів та доріжок.

Є у підприємств і добрі новини. 82% площ КП АРР передано в оренду. Бізнес-парк заповнюється підприємцями. Водоканал придбав необхідні хімічні реагенти. Розпочався ремонт ЦТП. За попередньою інформацією Уряду, ціна на газ для населення залишається на рівні минулорічного опалювального сезону. З 30 травня відновлять роботу спортивні споруди міста.

На жаль, війна внесла свої корективи у роботу наших комунальних підприємств, та не дивлячись на розірвані зв’язки із постачальниками півдня і сходу країни, знищені окупантами склади, порушену логістику, проблеми із персоналом, скудним фінансуванням, боргами, комунальники працюють у штатному режимі і стоять на сторожі комфортних умов проживання славутичан.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: