Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Голосування за перейменування об’єктів Славутича продовжено до 15 червня

Голосування за перейменування об’єктів Славутича продовжено до 15 червня фото

У зв’язку з російською агресією нагальним питанням постала зміна назв міських об’єктів. Тож 23 травня у Славутичі розпочалося електронне голосування за зміну назв об’єктів топоніміки нашого міста, яке триватиме до 15 червня 2022 року.

Про продовження терміну голосування повідомила Славутицька міська рада.

Нагадаэмо, проголосувати можна лише за один варіант назви у кожній категорії.

✅Як проголосувати:

1. Зайти на сайт https://gromada.slav.gov.ua/projects?budget=0%3A0

2. Авторизуватися у системі

- за допомогою BankID

- за допомогою логіна (телефона або номера паспорта) і пароля від «Громадського проекту», якщо ви вже зареєстровані в системі

- або електронного цифрового підпису

3. Коли авторизацію виконано, натиснути «Проєкти» – «Перейменування 2022» та обрати за допомогою фільтрів по категоріям по одному варіанту назви*, яка вам до вподоби, або внести свою пропозицію**.

✳️*Обираєте назву, яка вам сподобалась натиснувши кнопку «Проголосувати», коли відкриється сторінка з Вашим варіантом, у табличці справа ще раз натиснути «Проголосувати». Все, ваш голос прийнято!

✳️**Обираєте варіант «Ваша пропозиція» виконавши інструкцію, позначену *. Далі треба перейти за посиланням в описі проєкту та заповнити Гугл-форму вписавши свій варіант пропозиції. Якщо Ви проти перейменування, це також можна вписати у варіант «Ваша пропозиція».

✏️Для тих, хто не має можливості проголосувати онлайн, у приміщенні виконавчого комітету, каб. 107, працюватиме пункт прийому голосів. Час роботи: з 9:00 до 17:00, обідня перерва з 12:30 до 13:30. З собою мати паспорт або ID-картку.

📞Телефон для довідок: 3-00-11*175

Читайте також "Про перейменування вулиць і кварталів у Славутичі"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: