Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Заборгованість із заробітної плати буде погашена

06 лютого 2015 року у Міністерстві екології та природних ресурсів відбулася робоча нарада з питань виплати заборгованості із заробітної плати працівникам підприємств зони відчуження. В роботі наради приймали участь директор департаменту економіки та фінансів Міністерства Є. Ярова, Представник Атомпрофспілки у Чорнобильській ООП...

 
06 лютого 2015 року у Міністерстві екології та природних ресурсів відбулася робоча нарада з питань виплати заборгованості із заробітної плати працівникам підприємств зони відчуження.

В роботі наради приймали участь директор департаменту економіки та фінансів Міністерства Є. Ярова, Представник Атомпрофспілки у Чорнобильській ООП М. Тетерін, Голова ППО ДСП "ЦППРВ" М. Новгородський, Голова ППО ДСП "Чорнобильський спецкомбінат" В. Рижук.

Є. Ярова повідомила присутнім про перерахування першого траншу коштів на рахунки Держказначейства та про те, що виплата буде залежати від того, як швидко та якісно будуть підготовлені документи службовцями ДАЗВ України та відповідними службами підприємств. Другий транш коштів буде перераховано за рахунок приближення фінансування з четвертого кварталу 2015 року. До цього траншу увійдуть кошти для погашення заборгованості за 2014 рік та кошти на здійснення виробничо-господарської діяльності підприємств.

За оперативною інформацією, заборгованість із заробітної плати за січень 2015 року буде погашена 15 лютого.

Чорнобильська ООП вітає членів профспілки з черговою перемогою у справі захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, а також висловлює подяку за підтримку Чорнобильської ООП у здійсненні її статутної діяльності та проведенні попереджувальної акції протесту.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: