Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Сьогодні трохи гарних новин", - Юрій Фомічев

"Сьогодні трохи гарних новин", - Юрій Фомічев фото

35-річчя Славутича цього року відзначаємо стримано, без масових дійств і без реклами. В Україні війна, і ми маємо дбати про безпеку. До вашої уваги звіт від міського голови про події, які відбулися у рамкам Дня міста.

✅ Відзначили наших дорогих друзів Славутича, амбасадорів нашого міста, на онлайн-заході Stand with Slavutych = Stand with Ukraine. Я неофіційно називаю цю зустріч «захід “ДЯКУЮ”», адже саме для цього ми зібрали наших неймовірних партнерів – щоб висловити вдячність тим, хто підтримував Славутич у час ізоляції, боротьби, окупації. Тим, хто постачав гуманітарну допомогу, хто дарував місту якісну апаратуру, хто підтримував Славутич публічно і говорив про нього на весь світ, хто співпрацював із нами раніше, та не залишився осторонь у важкі часи, і тим, хто з'явився у нашому житті вже у цей непростий період.

Символічним «нагородним знаком» цього року стала саперська лопатка – аби захиститися на полі бою, треба добряче окопатися. Такий цього року символізм. Дуже приємно назвати амбасадорами Славутича ще майже тридцять людей. Наш «офіційний захід» вийшов дуже теплим, камерним, для своїх, наче зустріч старих добрих друзів, і неймовірно емоційним, бо події останніх трьох місяців залишили глибокий слід у душі кожного з нас. Залишу посилання на трансляцію заходу в коментарях.

✅Привітали також наших дітей, обдаровану молодь Славутича. Вірю, що саме вони творитимуть гідне майбутнє нашої країни.

 

✅ Маємо маленьку перемогу у нашому місті! Запустили електричку Славутич — Чернігів — Славутич.

Сьогодні вранці зустрівся із головою правління АТ «Укрзалізниця» Олександром Камишіним. Відпрацьовуємо такий графік електричок Славутич - Чернігова - Славутич, щоби він зручно співпадав із рухом потягів до Києва і назад та був комфортним для людей які іздять на роботу (до Славутича та до Чернигова). Поки що графік попередній!

Працюємо над тим, аби запустити довгоочікуваний потяг Інтерсіті+ прямо зі Славутича в Київ. Поки що вирішуємо непрості технічні питання та вивчаємо пасажиропотік.

Приємних подорожей! І нехай жителі міст безпечно повертаються додому 💙💛

Юрій ФОМІЧЕВ, міський голова Славутича

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: