Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Суперпропозиція для славутицьких підприємців!

Суперпропозиція для славутицьких підприємців!  фото

Найпопулярніший міський сайт Славутича Slavutych.Info пропонує простий і ефективний рекламний пакет для просування вашого бізнесу. Розкажемо всьому місту про ваш магазин, кафе, перукарню, підприємство, медичний кабінет тощо.

  1. Рекламна стаття на сайті. Наші журналісти напишуть класний рекламний текст, підготуємо інтерв’ю з директором чи вашим спеціалістом, вкажемо всі ваші координати. Стаття знаходитиметься мінімум 3 дні на головній сторінці сайту. Надалі вона навічно залишатиметься на сайті і буде працювати на вас через пошук у Google.

Вартість написання статті – 400 грн.

Вартість розміщення статті – 700 грн.

 

  1. Рекламний банер на сайті. За вашими побажаннями ми виготовимо класний рекламний банер про ваш бізнес і розмістимо на сайті в найкращому місці. Банер рекламуватиме ваші послуги серед читачів сайту, а також вестиме на вашу сторінку у соцмережах чи сайт.

Вартість виготовлення банера – 200 грн.

Вартість розміщення банера на місяць – від 300 до 1000 грн.

 

  1. Реклама в соціальних мережах. Пропонуємо рекламні пости та сторіз про ваш бізнес на сторінці нашого сайту у Facebook (2,5 тис. підписників). Ми підготуємо короткий рекламний текст і фото, які приводитимуть вам потенційних клієнтів.

Вартість рекламного посту – 150 грн.

 

 

Slavutych.Info – лідер інформаційного ринку Славутича!

Щодня нас читає близько тисячі славутичан!

 

Життя триває, потрібно відновлювати свою роботу і ми з радістю допоможемо вам у цьому. Проконсультуємо, підберемо кращі умови, домовимось!

 

Телефонуйте: 066 164 29 13

Пишіть: reklama@cmg.cn.ua

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: