Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі - Міжнародна онлайн-подія, присвячена медицині

У Славутичі - Міжнародна онлайн-подія, присвячена медицині фото

Нагадаємо, Міжнародна онлайн-подія, що буде присвячена медичній сфері Славутича, запланована на 21 червня 2022 року, з 11:00 до 13:00.

Про це  інформували на сайті Slavutych.Info, за повідомленням Славутицької міської ради.

Як повідомлялося раніше, до обговорення викликів медичної галузі міста  залучено інституції, що готові рятувати та допомагати місту впоратися із проблемами у період війни.

"Ми поговоримо про поточний стан справ у медичній сфері, розповімо про нагальні потреби та виклики у наданні екстреної допомоги жителям славутицького регіону.

Будуть обговорені перспективи та ініціативи з розвитку медичної сфери міста у повоєнні часи. Якісна діагностика, екстрена допомога, різні види реабілітації у часи війни, а також стажування закордоном українських лікарів – це коло питань до обговорення", - йдеться у повідомленні. 

До у часті також запросили іноземних та українських партнерів міста, благодійників, експертів, представників бізнесу, наукову та професійну спільноту, державні інституції, виробників медичного обладнання та фармацевтичні кампанії долучитися до події.

"Ми презентуємо нові ідеї у розвитку медичної сфери Поліського регіону, зокрема Славутича, а також готові отримати ваші пропозиції та ідеї як покращити ситуацію у медичній сфері міста у повоєнні часи", - повідомляють організатори заходу.

Мови події - українська, англійська, буде забезпечуватися синхронний переклад.

Організатори онлайн-події: виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича.

Докладніше за посиланням

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: