Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Світла пам'ять героям!

Світла пам'ять героям! фото

29 червня о 12:00 у Храмі на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» (Печерський квартал) відбудеться прощання з загиблим воїном-захисником Володимиром Порохнею.

Володимир Порохня ще у 2014-му став на захист незалежності України. Був поранений. Під час повномасштабного вторгнення ворога, не вагаючись, добровільно долучився до лав Збройних сил України, щоб боронити рідну землю від окупантів.

Ворожий обстріл забрав його життя на 52 році... 

Світла, прекрасна людина, яка готова була допомогти кожному. Він підтримував словом, мудрою порадою, зігрівав своєю посмішкою та надихав на добрі справи.

У Володимира залишилися два сина та кохана дружина…

Провести загиблого Героя у останню путь, висловити вдячність героям, що поклали життя за наше світле майбутнє, за нашу свободу, підтримати його рідних ви зможете сьогодні, 29 червня, о 12:00 у Храмі на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч».

Стало відомо про загибель ще одного Воїна Світла, захисника України, Антрія Троценка.

Про це написав міський голова Славутича Юрій Фомічев у facebook:

 

"Знову втрати і дні жалоби. Важкі дні для нашого міста і для всієї країни. Ми мусимо боротися і щосили підтримувати армію, щоб кожна втрата була на дарма. Ми обов'язково переможемо. Для цього треба згуртуватися і продовжувати зачищати нашу землю від рашистської нечисті.

Славутич втратив воїна-захисника Андрія Троценка", - повідомив очільник міста

Герої не вмирають. Вони живуть в нашій пам'яті, в наших серцях.

Читайте також: Славутич провів в останню путь Героя-Захисника Володимира Порохню (фото, відео)

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: