Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чорнобиль охороняють сплячі міліціонери (ВІДЕО)

Режимний об’єкт «Чорнобильська АЕС» недбало охороняється, незважаючи на напружену ситуацію в країні. Про це йдеться в сюжеті журналіста «17 каналу» Андрія Яковина. «Для журналістів у зоні відчуження є певна процедура — акредитація, перевірка, паспорті данні, номер машини...

 
Режимний об’єкт «Чорнобильська АЕС» недбало охороняється, незважаючи на напружену ситуацію в країні. Про це йдеться в сюжеті журналіста «17 каналу» Андрія Яковина.

«Для журналістів у зоні відчуження є певна процедура — акредитація, перевірка, паспорті данні, номер машини. І завжди до цього відносилися прискіпливо. Також завжди звіряли кількість людей. Але не знаю, що сталося цього разу» — говорить журналіст.

Він вирішив поставити експеримент і провести в зону людину без будь-яких дозволів та документів.

«Наші супроводжуючі не звертають ніякої уваги на нас, ми спокійно переміщаємося по території. Документів у мене і досі ніхто не спитав», — розказав журналіст Ігор Вдовін, який без дозволу в’їхав у Чорнобильську зону.

При в’їзді у 10-кілометрову зону в зону підвищеної небезпеки журналістів впустили взагалі без перевірки. А на пункті пропуску їх зустрів сплячий міліціонер.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: