Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наймолодше місто України вражає передовим досвідом молодіжної роботи

Наймолодше місто України вражає передовим досвідом молодіжної роботи фото

Молодіжний простір та ініціативи Славутича вражають. Це досвід, на який варто рівнятися.

Славутич – наймолодше місто Київщини, з передовим досвідом молодіжної роботи.

Молодіжний простір м. Славутич – майданчик для генерування та реалізації суспільно корисних ідей. Для молоді громади систематично впроваджуються тренінгові програми, волонтерські акції, арт-терапії, заходи у сфері національно-патріотичного виховання, просвітницька діяльність, молодіжні обміни. Окрім того простір успішно долучається до грантових проєктів, для розбудови сприятливого молодіжного середовища.

 Молодіжний простір отримав грант IREX USAID за програмою «Мріємо та діємо» на суму 25 000 $. «Мріємо та діємо» - 5-ти річна програма, яка сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, участі у прийнятті рішень та розв'язанні проблем, а також посилить потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності.

Впроваджується проєкт швидкої допомоги для діяльності молодіжних центрів «ВільноХаб» від IREX USAID на суму 3 600 $. Проєкт допомагатиме підтримці планової роботи молодіжних центрів у воєнний період, створенню сприятливого та безпечного середовища для внутрішньо переміщених осіб серед дітей та молоді, а також посилюватиме згуртованість громади.

✊🏻 Активісти молодіжного простору з початком повномасштабної війни переформатувалися у волонтеський центр з надання гуманітарної допомоги та психологічної підтримки.

За повідомленням Київського обласного молодіжного центру.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: