Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про взаємодію органів місцевої та регіональної влади у воєнний час

Про взаємодію органів місцевої та регіональної влади у воєнний час фото

Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи спільно з Асоціація міст України та муніципалітетом Зіндельфінген (Німеччина), організовано круглий стіл, під час якого представники органів місцевого самоврядування могли обговорити виклики, з якими вони стикаються внаслідок війни та поділитися пережитим досвідом.

 Повідомляє Славутицька міська рада.

🔸На початку конференції з вітальним словом виступили президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Ліндерт Вербеек, заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, голова Офісу Ради Європи в Україні Стен Ньорлов.

🔸У відкритому обговоренні взяли участь представники українських та європейських міст, серед яких був і міський голова Славутича Юрій Фомічев.
🔸Міський голова поділився успішними механізмами співпраці та підтримки Славутича від українських та європейських громад. Він звернув увагу, що тепер допомога від європейських громад стане можливою зокрема в рамках платформи cities4cities, яка дозволяє органам місцевого самоврядування України поділитися своїми потребами, пов’язаними з міською інфраструктурою та отримати практичну допомогу.

🔸Зазначимо, що під час повномасштабного вторгнення російських військ, органи місцевого самоврядування України опинилися на передовій, захищаючи своїх громадян і надаючи основні послуги в умовах надзвичайної гуманітарної кризи. А такі заходи допомагають взаємодії органів місцевої та регіональної влади, прийняттю виважених  рішень та реалізації вірних дій щодо виходу з кризи у воєнний час. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: