Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наші люди всюди!

Наші люди всюди! фото

Через війну в Україні, розв'язану російською федерацією, багато людей були змушені залишити рідний дім і тікати світ за очі. Але опинившись за кордоном, серед друзів-європейців, українці активно долучаються до всіх добрих справ і показують всьому світу найкращі риси українського менталітету. Наші славутичани також побувалина під час ІІІ етапу кубку чемпіонату світу з академічної греблі, що відбувся у Швейцарії і поділилися з нами цікавою інформацією.

ІІІ етап Чемпіонату кубку світу з академічної греблі проводився у швейцарському місті Люцерн і тривав три дні, з 8 по 10 липня.

За загальними підсумками, які надала Федерація академічного веслування України / Rowing Ukraine, два українські екіпажі стартували у головних фіналах змагань. Останній раз медалі у жіночій двійці парній та чоловічій четвірці парній на етапах Кубка світу українці виборювали в далеком 2011 році. Тоді, на I етапі в Мюнхені (Німеччина) чоловіча четвірка парна (Юрій Іванов, Іван Футрик, Олександр Надтока, Іван Довгодько) посіла 3 місце. А на III етапі в Люцерні (Швейцарія) жіноча двійка парна (Анастасія Коженкова, Яна Дементьєва) також вибороли бронзові нагороди.

На цьому етапі і двійка, і четвірка зовсім трохи не дотягнули до медалей.

Двійка парна, жінки (Дарина Верхогляд, Євгенія Довгодько).

У фіналі А українські дівчата посіли 4 місце з часом – 6.53.41.

Четвірка парна, чоловіки (Микола Калашник, Павло Юрченко, Олександр Надтока, Іван Довгодько).

У головному фіналі наші хлопці посіли 4 місце з часом – 5.44.33.

Четвірка розпашна без стернового, чоловіки (Максим Боклаженко, Микола Мазур, Олексій Селіванов, Сергій Гринь).

У фіналі В українська четвірка посіла 2 місце з часом – 6.01.30.

Підсумкове - 8 місце.

Дякуємо українським спортсменам за гідну боротьбу. Також хотілося подякувати українським уболівальникам, які у Люцерні дуже голосно підтримували наші команди та переживали за них!

Фото і відео: Вікторія Байдіна

https://www.facebook.com/100008901223074/videos/1471246863315601/

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: