Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич об'єднується для допомоги

Славутич об'єднується для допомоги фото

Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників: як і чому потрібно долучитися до акції.

Славутич завжи демонструє свою силу в єдності! Дякуючи героїчному спротиву наших героїв-захисників, Україна продовжує виборювати своє право на мирне та вільне життя.

Повномасштабна війна в Україні триває. Боронять рідну землю і наше з вами чисте небо НАШІ СЛАВУТИЧАНИ - ті захисники, які пішли до лав Збройних Сил України.

Славутичани ніколи не залишаються байдужими, коли чують про заклик допомогти нашим захисникам!

❓Як допомогти?

Долучайтеся до акції «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників». Детальна інформація про акцію та шаблон заяви є на сайті Фонду тут https://helpslavutych.arr.in.ua/

❓Куди будуть витрачені ці кошти?

Це буде запас для вирішення негайних потреб. Майже щодня ми отримуємо запити від наших бійців про допомогу, в них часто виникають термінові потреби. Щоб мати можливість швидко придбавати щось, ми хочемо створити певний запас – фонд коштів для вирішення нагальних потреб.

❓Як ми дізнаємося, що саме потрібно?

Рада волонтерів міста збирає та обробляє інформацію про гуманітарні та технологічні потреби міста. Це потреби славутичан, які служать в Збройних силах України та перебувають на передовій. Швидка реакція на запити наших захисників нерідко зберігала їм життя.

❓Хто вирішує, куди витрачати кошти Фонду?

Координаційна рада, куди входять представники засновників Фонду, а це - первинна профспілкова організація Чорнобильської АЕС, МГО «Громадська рада з розвитку міста», ГО «Спілка виробників товарів та послуг», а також волонтери та військові, благодійники, представники громадськості та бізнесу, професійна спільнота міста.

❓Як можна буде дізнаватися про перебіг акції?

Один раз на три тижні ми будемо розміщувати інформацію про чергове засідання координаційної ради та про рух коштів на рахунку на сайті Фонду. Отже, всі звіти про збір та витрати коштів, отриманих в результаті акції, будуть опубліковані на сайті Фонду та в соціальних мережах організацій-партнерів фонду.

❓Як дізнатися більше про цей Фонд та історію його створення?

Детальна інформація про БФ «ЧАЕС.СЛАВУТИЧ.РОЗВИТОК», що був заснований у 1998 році, є на сайті у розділах "Про Фонд" та "Історія Фонду". Там є також уся необхідна інформація про реквізити рахунків та контакти https://helpslavutych.arr.in.ua/

🇺🇦Ми закликаємо кожного працевлаштованого славутичанина, хто отримує заробітну плату, перераховувати щомісячно одноденний заробіток до Благодійного Фонду «Славутич. ЧАЕС. Розвиток». Від кожного з Нас залежить Наша Перемога!

Контакти Фонду: slavutich.ofis@gmail.com Телефони: +38 045 79 2 10 90, +38 050 353 11 35 Юридична адреса: 07101, Київська обл., місто Славутич, Проспект Незалежності, 7

Юрій ФОМІЧЕВ, міський голова Славутича

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: