Прохання зустріти ланцюгом шани загиблого Героя Ігоря Довбика

Збір сьогодні, 30 серпня, ввечері, за мостом біля АЗС. Час буде повідомлено додатково. Слідкуйте за офіційними сторінками Славутича в мережі.

Збір сьогодні, 30 серпня, ввечері, за мостом біля АЗС. Час буде повідомлено додатково. Слідкуйте за офіційними сторінками Славутича в мережі.

Війна забрала воїна-захисника Довбика Ігоря Олеговича (8.07.1993 - 25.08.2022), який захищав нашу землю, захищав кожного з нас, незалежність і цілісність України.

Учень фізико-математичного класу Славутицької школи №4. Захоплювався спортом, кандидат у майстри спорту з дзюдо. Завжди відкритий до спілкування, щирий товариш, хоробрий воїн.

З 2012 року служив у військово-морських силах ЗСУ. Під час анексії Криму, не зрадив свою країну, а повернувся служити далі, на материкову частину країни. Учасник АТО/ООС , з 2014 року воював у найгарячіших точках на сході України. З 2019 року – старший розвідник десантно-штурмових військах ЗСУ.

З перших днів широкомасштабного вторгнення рф в Україну, став на захист своєї рідної землі. 25 серпня, у селі Долина Донецької області, у жорстокій війні з російським агресором Ігоря Довбика не стало.

Щирі співчуття рідним, близьким, друзям Ігоря Довбика, розділяємо біль втрати. Низький уклін нашому воїну-захиснику.

Герої не вмирають! Вічна пам’ять!

Прощання із Ігорем Довбиком відбудеться 31 серпня о 12:00 у храмі на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч».

31 серпня у Славутичі оголошується Днем жалоби.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: