Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

За підприємництвом майбутнє

За підприємництвом  майбутнє фото

Підприємець є рушійною силою для економічного розквіту держави. Ці слова стали акцентом під час відзначення професійного свята, яке на оновленій алеї міського парку святкували люди, які пов’язали свою долю з такою досить нелегкою справою, як бізнес.

Ведуча Лариса Маслій, відкриваючи збори, почала словами:" Ви люди, які  готові брати відповідальність за властне життя, відповідальність за життя ваших підлеглих, ви наполегливі, ви проявляєте ініциатіву, ви вперто шукаєте шляхи розвитку, вперто ідете до успіху і ви, звичайно, дійсно, є рушійною силою економіки нашої країни.

Сьогодні ми, жителі міста, висловлюємо щиру вдячність вам, підприємці, за активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем, за послуги, що надаєте нам щоденно, за той гарний настрій, який ви нам даруєте".

З вітальним словом звернувся до присутніх підприємців міський голова Юрій Фомічев.

Он відмітив, що 2020 рік змінив світ, і це треба прийняти остаточно. Найбільше ці сучасні зміни  вдарили по бізнесу, малому і середньому бізнесу. І це ми бачимо конкретно у Славутичі. Надходження в бюджет від середнього та малого бізнесу в цьому році скоротилося в 4-рі рази. Це наслідки COVID-19 та карантину.

Через два роки новий виклик долі одержали славутицькі підприємці - 24 лютого почалася відкрита агресія  рф против України. Разом з усім українським народом славутичани встали на захист незалежної і суверенної держави. Не вагаючись, вони вступили в лав тероборонівців,  пішли добровольцями в ЗСУ, стали допомогати українській армії на волонтерських засадах.

В 2020 році, на зустричі у міському парку, яка відбулася 3 вересня, на честь Дня підприємців, славутичани не тільки говорили про досягненя, але і будували плани майбутнього розвитку малого і середнього бізнесу. 

Відбулася дуже важлива подія - підписання колективної угоди -меморандуму про співпрацю та наміри про створення будівельного клайстеру у місті Славутичі.

Це повинно було оптимізувати механізм взаємодії між організаціями будівельної сфери м. Славутича. Серед підписантів:  ТОВ "Діора", ТОВ "Будівельно-інженірінгова компанія "Славутич", ТОВ "Буденергомонтаж", ТОВ "Виробничо-комерційна фірма "Промкомплект", Приватне Акціонерне товариство " ЕЛЕКТРОСПЕЦБУДСЛАВУТИЧ".

Також на цьому святі міський голова Юрій Фомічев і керивник КП АРР Аріна Старавойтова  відмітили роботу окремих підприємців Славутича подяками.

Сьогодні ми вітаємо усіх підприємців з професійним святом. Бажаємо ще більшої творчої наснаги, витримки, бути корисним рідній державі та подолати усі негаразди воєнного часу. Миру усім і перемоги Україні.

Фото з "Дня підприємця  2020 року".

Вадим ІВКІН 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: