Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Дня краси (фото)

До Дня краси (фото) фото

День краси був заснований з ініціативи Міжнародного Комітету з косметології та естетики. Це найпрестижніша організація в сфері краси.

 Цього дня по всьому світу проводяться конкурси краси різного масштабу, а також конгреси і виставки з обговоренням обстановки в сфері краси і нових технологій. Кожні два роки організація вручає нагороди за досягнення в сфері естетики та косметології. 

День краси відзначають моделі, косметологи, перукарі, працівники салонів краси і магазинів косметики, пластичні хірурги, візажисти і манікюрники. Всі ці люди роблять наш світ трохи красивішим.

У Славутичі також планували провести дитячий конкурсну програму «Сам собі дизайнер», але через погіршення погодних умов перенесли захід на інший день.

Ми пропонуємо вам переглянути світлини Вадима ІВКІНА, члена спілки фотохудожників України, які були зроблені під час дитячого показу мод, який відбувся нещодавно у нашому місті.

У модній події взяли участь юні славутичани, віком від 4-х років. Там були представлені колекції дитячого одягу «Україна», «Гетсбі» та жіночого одягу «Княжна» від дизайнера Тетяни Губи. І ще один показ повсякденного дитячого одягу від магазину «STAR SHOP».

Організатор заходу  Oльга Мельник.

Нехай не доведеться красі рятувати світ, щоб люди просто насолоджувалися нею, цінували, берегли і шанобливо ставилися.

Кожен з нас гарний, кожен по-своєму, такі ми різні і унікальні, але від цього не менш привабливі.

З днем краси!

Докладніше про цю подію за посиланням: «Показ відбувся б за будь-якої погоди», - Ольга Мельник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: