Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулося дитяче свято творчості та осінньої фантазії (фоторепортаж)

У Славутичі відбулося дитяче свято творчості та осінньої фантазії (фоторепортаж) фото

12 маленьких славутицьких красунь продемонстрували загалу дизайнерські сукні на осінню тематику, виготовлені руками своїх мам та бабусь.

Це був конкурс-показ «Сам собі дизайнер», в якому брали участь дівчатка від 2-х до 13-ти років.

 
 

Для членів журі дісталося надскладне завдання - визначити переможницю, адже всі учасниці були неймовірно гарні і яскраві, як і сама осінь.

За умовами конкурсу враховувалося перше враження від створеного образу, креативність, рівень складності виготовленої сукні, презентація дизайнерської роботи та зроблена заздалегідь осіння композиція, яку можна було побачити у фойє Кіноконцертного комплексу, де і відбувалась ця подія.

Після тривалого обговорення, для оголошення результатів на сцену запросили всіх учасниць.

Найбільше оплесків та добрих посмішок присутніх викликала наймолодша учасниця заходу, яка супроводжувала кожну дівчинку і дуже природньо почувалася на сцені, неначе справжня артистка.

Ліза Фомічева, якій виповнилося лише 2, 5 рочки, отримала, напевно, найбільше позитивних емоцій від показу і, відповідно, приз глядацьких симпатій.

Спеціальний приз від компанії «Оріфлейм» дістався Поліні Кульчиковській, який вручила дівчинці Ніна Ходаківська.

Третє місце у конкурсі та подарунок від магазину «Буква+» (Світлани Ульрих) презентували Юлії Лутченко за дизайнерський костюм «Осіння фантазія».

Почесне друге місце в конкурсі і сертифікат на 500 грн від ресторанчику «Старий Таллінн» отримала Дар’я Батяшова за створений образ «Веселка».

Перше місце і сертифікат на 1000 грн від реберні «Дрова» вручили сестричкам Ані та Жені Жоровим за творчі образи «Солодкий листопад» і «Оксамитове сапераві».

Кожна дівчинка-учасниця дизайнерського заходу отримала персональний подарунок, до якого увійшли солодощі від Михайла Тодорова та бару «Bike Time» (Ольги Мельник та Тетяни Губи) і сертифікат на розваги у дитячому ігровому комплексі «Кіно» від Дмитра та Катерини Делікатних та капелюхи від Славутицької міської ради..

До складу журі увійшли Ніна Ходаківська, Валентина Книшевич, Олександра Латишева, Альона Лукаш та голова журі Тетяна Губа.

Ведуча заходу Лариса Гніденко відзначила подарунком від ККК Альону Лукаш, яка нещодавно приїхала в Славутич з Енергодару і залюбки долучилась до дитячого заходу.

Під час конкурсної програми подарували свої музичні виступи Оля Фещук, Анастасія Губа, Олександра Карпенко, молодіжний танцювальний колектив, під керівництвом Аліни Коваленко.

Хореограф-постановник дизайнерського показу – Анастасія Губа.

Організатор дитячого заходу - Ольга Мельник, яка у такий складний військовий час намагається різноманітними розважальними заходами подарувати яскраві емоції славутицькій малечі.

Велика вдячність мамам, бабусям, і тим, хто допомагав маленьким красуням зробити незабутні осінні образи і долучився до дитячого свята, працівникам ККК за створені умови, і, безумовно, самим учасницям цього видовищного незабутнього дійства.

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото: Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: