Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято Хеллоуіна для маленьких славутичан

Свято Хеллоуіна для маленьких славутичан фото

Уже вкотре Ольга Мельник, волонтерка і психологиня Соціально-психологічного центру, організувала для славутицької малечі яскраве свято Хеллоуіна, яке відбулося у комфортній залі ресторанчика «Старий Таллінн».

Більшість дітей були вдягнені в яскраво-неочікувані костюми, з відповідними масками та розмальованими гримом обличчями: монстрики, вампірчики, відьмочки тощо. Серед присутніх дорослих також можна було помітити творчі образи, створені відповідно до тематики свята.

А для тих, у кого не було такої можливості знайти «хеллоувінське» вбрання, юні художниці могли завдяки аквагриму створити вражаюче-жахливий образ, як і має бути на святі Хеллоуіну. А поряд була крамничка з різноманітними аксесуарами до свята, завдяки яким можна було вибрати якусь перуку, прикраси чи капелюшок відьми. А для найменших учасників програми – різноманітні повітряні кульки.

Всі маленькі гості ще перед початком розважальної програми отримали чарівні коржики у вигляді гарбуза – символу Хеллоуіна.

Потім змогли скуштувати «відьмине зілля», яке парувало не зважаючи на те, що було прохолодним. Дітям «чарівне вариво», з ароматом цитрусу, було до смаку.

Але найбільшого задоволення малюки отримали від самої розважальної програми, де можна було стрибати, танцювати, лякати, сміятися, бавитися, гратися і просто отримувати задоволення від яскравого шоу, яке підготували талановиті аніматори.

Це вже 5-й Хеллоуін, який я організовую! І його було організувати складніше всього через перепади із світлом і можливі «тривоги». Але ми з Valeriia Volkova, Артем Синиця, Діана Свириденко, Владислав Андарак, Тетяна Губа - все витримали і зробили для дітей максимум позитивно. І встигли до «тривоги». Дякую кожному маленькому клієнту, хто сьогодні прийшов! Дякуємо обленерго за світло! Дякуємо ЗСУ за можливість жити!, - написала Ольга Мельник на своїй сторінці у facebook.

Дякуємо усім причетним до організації незабутньо-яскравого дитячого свята, хто дав можливість малечі здійснити подорож у казкову країну дитинства, радощів і незабутніх емоцій! Адже в умовах воєнного стану, звуків «повітряної тривоги» і вимушених аварійних відключень електроенергії, для них дуже важливо відчувати себе дітьми.

Олександра ЛАТИШЕВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: