Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Повітряні сили ЗСУ: російська авіація вранці випустила по Україні понад 20 ракет

Повітряні сили ЗСУ: російська авіація вранці випустила по Україні понад 20 ракет фото

Російські бомбардувальники вилетіли з Ростовської області, випустили сьогодні по території України понад 20 ракет.

Повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Вилетіли бомбардувальники стратегічної авіації Ту-95, Ту-160 з району Волгодонська Ростовської області. випустили понад два десятки ракет. Можливо, буде ще – не виключені нові хвилі атак. Ракети летять як з північного, так і південного напрямку, облітаючи Україну, і завдають ударів по об'єктах критичної інфраструктури», – розповів він в ефірі національного телемарафону.

Близько 7:30 по всій території України була оголошена масштабна повітряна тривога. Повідомлялося про роботу сил ППО в низці областей. Влада вже підтвердила влучання російських ракет по критичній інфраструктурі в Києві, Харкові, Запоріжжі та на Черкащині. Також відомо про «прильоти» на Київщині.

У Київській області були "прильоти" в одній з громад внаслідок ворожого удару, ППО у регіоні відпрацьовує цілі, повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

"Київщина. В одній із громад області – прильоти. Ракетна атака триває. ППО відпрацьовує цілі. Залишайтеся в укриттях!" - наголосив Кулеба у Телеграм.

"Крім того, в області застосовується обмеження електроенергії", - зазначив він.

По Україні триває повітряна тривога, у Вінницькій, Полтавській та Київській областях повідомляли про роботу ППО. По Харкову, Києву, Запоріжжю та Черкаській області були "прильоти", удари були по критичній інфраструктурі.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: