Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про матеріальну допомогу мешканцям Київщини від депутатів облради

Про матеріальну допомогу мешканцям Київщини від депутатів облради фото

У своєму відеозверненні голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що мешканці Київщини можуть отримати грошову допомогу за індивідуальним зверненням до депутатів обласної ради.

За його інформацією, для цього вже виділено кошти депутатам Київської облради:

«Ми виділили 42 млн грн на депутатський корпус. І люди Київської області зможуть звернутись за матеріальною допомогою до депутатів, кошти з якої вони зможуть витратити так, як хочуть», - йдеться у повідомленні.

Ми звернулися за коментарем до депутата обласної ради по нашому округу Володимира Удовиченка, щоб з’ясувати, як отримати кошти і хто може на них розраховувати.

«Ці кошти визначаються як депутатський фонд. Як весь час виділяю таку допомогу людям. У кожного депутата своя стратегія. Хто виділяє на дрова, хто ще на щось, а я взяв напрямок, пов'язаний зі здоров’ям. Це або операція, або реабілітація після хвороби, а також обов’язково  сім’ям з дітками-інвалідами. Оце мої основні напрямки», - пояснив Володимир Удовиченко.

Щоб отримати таку допомогу, потрібно звернутися до приймальні виконкому із відповідною заявою та пакетом документів, серед яких повинна бути й довідка з підтвердженням хвороби. Довідки за телефоном 3-00-11 або 2-75-55.

За статистичними даними, населення Київщини на початок 2022 року складало приблизно 1 795 550 осіб (Вікіпедія). Хоч після повномасштабної війни нас стало значно менше, на всіх 42 мільйонів гривень, однозначно, не вистачить. Тому під час виділення фінансової допомоги в першу чергу надаватимуть кошти тим, хто цього потребує найбільше.

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото зі сторінки у facebook Володимира УДОВИЧЕНКА

Читайте також: "Кожен мешканець Київщини може отримати фінансову допомогу від облради", - Олексій Кулеба

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: