Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нас багато, ми разом! (фоторепортаж)

 Нас багато, ми разом! (фоторепортаж) фото

Захід, присвячений Дню працівників культури і народного мистецтва, розпочався із сигналу «Повітряної тривоги», тому офіційна вітальна церемонія розпочалася уже після скасування сирени.

Завідуюча відділу культури, національностей та релігій Ніна Баришевська підкреслила, що на прикладі Славутича, можна помітити, як усе більше стирається грань між професійними майстрами культурного фронту та  майстрами народного мистецтва.

«Ми усі в строю захисників свободи, нашої ідентичності, нашої мови і національної гідності.  Можна тільки висловити щирі слова подяки за громадянську позицію, невтомну працю, творчість, натхнення та любов до України», - підкреслила Ніна Баришевська.

Серед нагороджених грамотами від міського голови та подяками відділу культури співробітники славутицького музею, Кіноконцертного комплексу, Дитячої школи мистецтв, Бібліотечної централізованої системи, аматорські колективи та творчі особистості Славутича.

Також пані Ніна відмітила Подяками працівникив КЗ «ККК», які очолили волонтерську роботу.  За професійну працю і волонтерську роботу отримав нагороду Дмитро Передній.

Разом з ним були відмічені також директорка закладу Лариса Маслій та звукорежисер Едуард Віхарєв.

Разом з відзнакою Ніна Григорівна вручила кожному маленький пам’ятний подарунок.

Захід мав благодійний характер – збирали кошти на потреби ЗСУ.

У фойє, на столі, поруч із скринькою для внесків, була лялька-мотанка, зроблена завідувачкою дитячої бібліотеки Наталією Козленко, та поробки Наталії Кокіної.

У фойє Кіноконцетрного комлексу також біли розміщені картини викладачки ДШМ Людмили Хілобок.

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: