Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Важлива інформація щодо питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Важлива інформація щодо питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій фото

За результатами позачергового засідання Славутицької міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Юрія Фомічева, опубліковано зверненя до мешканців міста.

За інформацією Славутицької міської ради, під час засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 16 листопада, була розглянута низка питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності населення в умовах ескалації терористичної діяльності окупаційних військ, що призвело до критичного стану системи енергозабезпечення України.

"У зв’язку з цим звертаємося до суб’єктів підприємницької діяльності з проханням щодо максимального зменшення сумарної потужності електрообладнання, що використовується у виробництві. Просимо переглянути та, за можливості, змінити графіки роботи персоналу підприємств з метою перенесення процесу виробництва на період мінімального навантаження на енергосистему України – з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00 годин, або у нічний час.

Звертаємося також до керівників управляючих компаній з проханням тимчасово відключити від мережі зовнішні освітлювальні електроприлади та рекламні об’єкти. Виключенням може бути освітлення вхідних груп під’їздів житлових будинків та інших суб’єктів господарювання, а також аварійне освітлення таких будівель", - йдеться у повідомленні.

У період відсутності енергозабезпечення об’єктів, на яких розміщені електросирени, подача сигналів оповіщення населення про повітряну тривогу тимчасово буде здійснювати патрульна поліція міста, використовуючи гучномовці, якими обладнані автівки правоохоронців.

У разі відсутності комунікації електронного, мобільного чи інтернет-зв'язку, важлива інформація з текстовими повідомленнями про поточну обстановку в місті та всі важливі зміни буде роздрукована та розміщена у людних місцях та на інформаційних стендах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: