Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обмін досвідом та співпраця вчителів Пенсуїка та Славутича

Обмін досвідом та співпраця вчителів Пенсуїка та Славутича фото

Під час онлайн-зустрічі вчителів Пейнсуїка (Велика Британія) та Славутича аідбулося знайомство та обмін думками про можливі заходи співпраці між школами двох громад.

Як повідомляє Агентство регіонального розвитку м.Славутич, за результатами зустрічі вже започаткований «Painswick – Slavutych Club» для спілкування учнів 5-6-х класів, де діти двох громад будуть зустрічатися в форматі цікавих та пізнавальних онлайн-подій.

Сподіваємося, що дружні стосунки міцнітимуть і принесуть подальший розвиток історичної спадщини, освітніх, культурних, мистецьких та економічних зв’язків між двома громадами.

Нагадаємо, 4 листопада 2022 року в режимі онлайн, за участі міського голови м. Славутича Юрія Фомічева та Голови громади м. Пейнсуїк Мартіна Слінгера, в присутності представників муніципалітетів двох громад, відбулося підписання Договору про дружбу та співпрацю.

Читайте також: Договір про дружбу та співробітництво між Славутичем і Пейнсуїком (Велика Британія)

Договір є важливою підтримкою міста Славутича, коли його громада разом з усією Україною переживає російське повномасштабне вторгнення. Війна розділила життя славутичан на «до» та «після». Але життя триває і попри всі виклики громада намагається знайти точки росту для майбутнього повоєнного відновлення.

У цьому Славутичу допомагає дружня громада містечка Пейнсуїка, що розташоване у Глостерширі, Велика Британія. Зараз Пейснвік гостинно приймає вимушених переселенців з України, зокрема зі Славутича.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: