Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Де у Славутичі вже функціонують Пункти незламності

Де у Славутичі вже функціонують Пункти незламності фото

Славутичанам та гостям міста повідомили, що під час тривалої відсутності електроенергї, вони можуть зігрітись, підзарядити свої гаджети та навіть попрацювати рнлайн у визначених місцях.

Щодо Пунктів незламності, які уже функціонують у Славутичі, роз’яснення надав міський голова Юрій Фомічев.

 

"Сьогодні в Славутичі, спільно з Національною поліцією, робимо спільний проєкт Пункту незламності саме в будівлі поліції. Там є все необхідне. Там є генератори, там є незалежний інтернет, там є можливість розмістити людей. Це буде ключовий наш пункт незламності.

Вже запрацював пункт зарядки гаджетів у БК «Енергія» від сонячних панелей, тому для тих, хто не встиг, забув, розрядився телефон – можете звертатись, там уже працює пункт зарядки.

Також там невдовзі з’явиться інтернет, це starlsnk, який ми отримали від партнерів. Але чекаєм також на централізовану поставку. Це буде другий пункт.

У разі надзвичайної ситуації, запрацюють Пункти незламності на повну потужність, з твердопаливними обігрівачами, генераторами, буржуйками.

Пункти незламності – це буде те, що мінімально ми зможемо забезпечити – гарячу воду, можливо, централізоване приготування їжі, особливо, де є маленькі діти.

Сьогодні ключовий пункт незламності – це будівля поліції, пункт зарядки – БК «Енергія». Коворкінги наші для студентів і старшокласників БК «Енергія», Центр професійного розвитку і Бізнес-парк.

Так ми підготовлені. Сподіваємось на краще, але готуємось до гіршого", - повідомив міський голова під час програми  "Запитай у мера".

 

 

Нагадаємо, що відповдно до попередньої інформації, у Славутичі працює 9 пунктів обігріву. Через погіршення погодних умов, за потреби там можна зігрітися.

 

 

Як повідомляв slavutych.info, ці пункти у місті почали функціонувати ще наприкінці жовтня.

Читайте також: У Славутичі функціонують пункти обігріву

Президент України Володимир Зеленський анонсував, що у всій країні будуть розгорнуті Пункти незламності, де можна буде отримати підтримку людям. 

Наразі працює спеціальний сайт – nezlamnist.gov.ua. Там розміщена мапа Пунктів незламності у всій Україні, а сама карта постійно оновлюється. Крім іншого, на сайті та в усіх Пунктах незламності можна буде дізнатись, де працює найближча АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Читайте також: Яку допомогу надаватимуть Пункти незламності та де можна зігрітися у Славутичі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: