Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Це моя сім’я!

04 березня 2015 року у Палаці зібралися усі вихованці творчого об'єднання "Мері Поппінс", їх батьки, родичі, друзі батьків, колеги родичів... якщо коротше - повна зала глядачів. І у такому сімейному колі ми провели родинне свято "Це моя сім'я!!!". Для присутніх гостей - милі, місцями кумедні виступи наших найменших вихованців...

 
04 березня 2015 року у Палаці зібралися усі вихованці творчого об'єднання "Мері Поппінс", їх батьки, родичі, друзі батьків, колеги родичів... якщо коротше - повна зала глядачів. І у такому сімейному колі ми провели родинне свято "Це моя сім'я!!!".

Для присутніх гостей - милі, місцями кумедні виступи наших найменших вихованців, для сімей-учасників свята - цікаві випробування. Сім'ї-учасники - Юлія, Станісдав, Святослав Сухови та Наталія, Олексій, Софія Мясникови - змогли перевірити наскільки добре один одного розуміють. Батьки вгадували іграшки, які обере їхня дитина, оцінювали портрети мам у виконанні своїх малюків, шукали дітей за костюмами Смішариків.

Найцікавішим стало випробування на збори до школи майбутніх першокласників - адже тато повинен був скласти рюкзак, а мама лише мімікою та жестами показати, які предмети та підручники туди скласти і скільки шматків ковбаси має бути у бутерброді. Не обійшлося і без сюрпризів для глядачів і людина, яку випадково обрали самі глядачі, отримала до 8 Березня коробку цукерок.

На завершення малюки "Мері Поппінс" вручили мамам подарунки, зроблені власними руками, а директор Палацу - Ніна Єрьоміна привітала усіх жінок зі святом 8 Березня та вручила багато чудових подарунків сім'ям-учасникам.

Богдана Кидиба, фото Олександри Шумейко

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: