Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Допомога Славутичу від латвійських друзів

Допомога Славутичу від латвійських друзів фото

У День волонтера до Славутича прибув автобус з Айзкрауклє.

З любов’ю та турботою збирали теплі речі для славутичан жителі нашого міста-партнера. Окремо є подарунки для дитячого садочку «Марите», яким багато років опікуються наші латвійські друзі. Прибули генератори, необхідні речі, що дарують тепло і допоможуть славутичанам пережити виклики зимового воєнного часу.
Міський голова Юрій Фомічев, що зустрічав у Львові автобус для Славутича, мав нагоду поспілкуватися з латвійськими волонтерами. У своєму інтерв’ю він зауважив, що масштаб допомоги Латвії вагомий. Це приклад великої дружби наших народів. На цей момент маленька Латвія передала вже більше 900 позашляховиків для потреб ЗСУ.
Колишній посол Латвії в Україні Юріс Пойканс, повідомив, що є автобус, який вони хочуть передати до Славутича. Щоб бус не їхав пустий, до доброї справи долучилися жителі міста-партнера Славутича - Айзкрауклє. Автобус будемо використовувати для наших дітей, закладів освіти, спорту, культури.
Від громади Славутича дякуємо всій латвійській команді: Juris Poikāns, Laura Pliča - Stankeviča, Vaira Lejniece, Leons Līdums, жителям, волонтерам Латвії. Вони роблять все для нашої перемоги.

Надзвичайно приємно усвідомлювати, що у цей складний час латвійські друзі не лишаються осторонь, а допомагають протистояти ворогу і роблять все можливе для нашої спільної перемоги. Разом ми сила!

Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: