Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

6 грудня - День Збройних сил України

6 грудня - День Збройних сил України фото

Ми щиросердно вітаємо наших Воїнів-Захисників зі святом! Ваша мужність, сміливість і відданість Україні вражає весь світ! Ви найкращі! Ви обороняєте нашу землю від зухвалого, цинічного агресора, який знищує наш народ, що колись називав братським! Наші Захисники, Воїни, Герої, нащадки славного Козацького роду! Ми дякуємо вам, що ви у нас є! Божого захисту і швидкої безкомпромісної Перемоги! Слава Україні! Слава нашим Героям!

Пишаємося, захоплюємося, дякуємо: Зеленський привітав військових із Днем ЗСУ

Пишаємося, захоплюємося, дякуємо: Зеленський привітав військових із Днем ЗСУ

Президент Володимир Зеленський у День Збройних сил України привітав військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, відповідне привітання розміщене у  Телеграмі голови держави.

Наші Збройні Сили захищають рідну землю, а це дає найсильнішу мотивацію з можливих. Борються за свободу, а це завжди примножує будь-яку силу. Відстоюють правду, а тому й майбутнє України. Пишаємось, захоплюємось, дякуємо. Кожному і кожній! Із великою повагою – Президент України. Слава ЗСУ! Слава Україні! ", - наголосив Зеленський.

Вірю в нашу Перемогу: Залужний привітав військових із Днем ЗСУ

Вірю в нашу Перемогу: Залужний привітав військових із Днем ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у День ЗСУ наголосив, що вірить в українське військо і в Перемогу нашої держави.

Як передає Укрінформ, про це Залужний написав у Телеграмі.

Дорогі солдати, сержанти й офіцери, працівники і ветерани Збройних Сил! Я гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з вами. Гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу", - зазначив він.

Залужний сердечно привітав всіх із Днем Збройних Сил України.

Бажаю швидкого відновлення пораненим воїнам! Всім, хто в строю, - сил і стійкості, натхнення і радості, переможного миру!", - наголосив він.

З історії свята

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил. Свято стало особливо актуальним під час повномасштабного вторгнення Росії, коли українські воїни захищають нашу країну від агресії Росії, не лише відбиваючи атаки окупантів, а й проводячи наступальні операції, змушуючи їх йти з зайнятих територій.

Свято було започатковано постановою Верховної Ради України у 1993 році. Дата святкування була обрана не випадково – саме 6 грудня 1991 року було ухвалено закон «Про Збройні Сили України».

ЗСУ складаються з Сухопутних та Десантно-штурмових військ, Сил спеціальних операцій, Повітряних та Військово-морських сил. Крім основних родів військ, до складу ЗСУ входять підрозділи територіальної оборони, Військова служба правопорядку, Медична, Капеланська, Юридична та Соціально-психологічна служби.

Свято набуло особливого значення в умовах повномасштабного вторгнення Росії. Збройні Сили нашої країни мужньо стримують наступ ворога, а також звільняють тимчасово окуповані рашистами території.

Сьогодні ЗСУ хоробро захищають нашу країну від агресії Росії, відбиваючи атаки окупантів та змушуючи їх відступати.

Слава ЗСУ! Слава нашим Героям! Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: