Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Чернігівобленерго" зберігає діючий графік обмеження електроенергії

"Чернігівобленерго" зберігає діючий графік обмеження електроенергії фото

Незважаючи на масовані обстріли росіян, "Чернігівобленерго" зберігає діючий графік відключення електроенергії.

За інформаціїєю компанії, через черговий (восьмий) масований обстріл країни-агресорки росії, який стався 5 грудня, силами ППО більшість ракет було збито. Але рашистам все ж таки вдалося влучити в об’єкти енергетичної інфраструктури, через це в кількох областях знову виникли проблеми з електроенергією та водопостачанням.

"Незважаючи на складну ситуацію в енергомережі, АТ "Чернігівобленерго" буде намагатися й надалі зберегти існуючий графік відключення електроенергії "чотири через чотири". Звісно, наскільки це тільки буде можливо, адже нагадаємо: обсягами електроенергії, на які має обмежуватись її постачання на території обслуговування нашого Товариства, керує виключно центральна диспетчерська служба НЕК "Укренерго"!", - йдеться у повідомленні.

Раніше голова правління НЕК «Укренерго» Volodymyr Kudrytskyi розповів в ефірі телемарафону «Єдині новини» про ситуацію в енергосистемі після восьмої масованої ракетної атаки.

"Атака спричинила досить значні пошкодження як для електростанцій, так і для наших підстанцій, що є частиною магістральної мережі. Аварійні обмеження енергопостачання будуть, поки деякі енергоблоки, які сьогодні аварійно відключились під час атаки, будуть набирати потужність.

Це стандартний технологічний процес, який ми спостерігали не раз після масованих атак, коли день-два потрібні для того, щоб відновити рівень виробництва в системі.

Після цього очікуємо, що ситуація стабілізується, і будемо повертатись поступово до нормального функціонування, наскільки це зараз можливо в цих умовах", - повідомив Володимир Кудрицький.

Докладніше про це та інше у відеопосиланні

 
 

Читайте також: «Чернігівобленерго» повертається до попереднього графіка обмеження споживання електроенергії

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: