Футбол у Славутичі - гра для всіх (фоторепортаж)

Зараз триває Чемпіонат світу з футболу у Катарі. Це символічно, тому що 10 грудня відмічається Всесвітній день футболу.

Зараз триває Чемпіонат світу з футболу у Катарі. Це символічно, тому що 10 грудня відмічається Всесвітній день футболу.

Футбол - дійсно всесвітня гра, яку люблять жителі нашої планети. Не став у цьому вийнятком і наш рідний Славутич.

У цей важкий - воєнний час для України, ми були свідками, як тренери з футболу КДЮСШ, на чолі з Володимиром Панченком, зовсім недавно провели турнір Перемоги з футзалу серед дівочих команд. В гостях у славутичанок були гості з Чернігова, Броварського РДА (ДЮСШ - Красилівка).

За день до початку відкритої агресії росії проти України, 23 лютого, в місті Білого Ангела закінчився турнір з футзалу серед юнаків 2011-2012 року народження, у якому брали участь дитячі команди зі Славутича, Чернігова, Семенівки, два коллективи з Києва та Конотопа.

Тренери Олександр Вишневський, Віктор Бойко, Володимир Панченко, разом з іншими спортивними наставниками КДЮСШ, роблять усе, щоб футбол активно развивався у нашому місті.

Відмічу і той факт, що до футболу не байдуже і доросле покоління славутичан. Незабутніми стали зустрічі з футболістами Київського "Динамо", Чернігівської "Десни".

На футбольному газоні можна помітити і керівників міста, депутатів, працівників виконкому та інших. Серед них Володимир Удовиченко, Юрій Фомічев, Олександр Удовиченко, Олександр Демидов, Володимир Борисов, Олександр Ступа та інші.

Олександр Демидов не тільки закоханий у цю гру, але й зберігає деякі пам’ятні сувеніри, пов’язані з футбольними баталіями в Славутичі та Києві.

Якось ми провели опитування серед мешканців міста про футбол. Опитані славутичани відповіли, що всі знають про гру футбол, 85% - люблять його дивитися, 50% - періодично ходять на стадіон, 60% - в той чи інший час життя брали участь у грі в футбол. Футбольний м’яч круглий, як і наша земна куля, так нехай ця чудова гра приносить задоволення жителям усієї Планети.

Вадим ІВКІН  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: