Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Офіційно: школи перевірені, вибухівки нема

Офіційно: школи перевірені, вибухівки нема фото

Як ми вже повідомляли раніше, у понеділок 12 грудня в місті Славутич сталася надзвичайна ситуація, вірніше, могла статися. Вранці на електронну пошту поліції було отримано інформацію про замінування трьох шкіл в нашому місті.

Згідно повідомлення вибуховий пристрій мав здетонувати о 13-00. Силовики разом і комунальними службами Славутича зреагували оперативно. Всіх дітей та персонал шкіл було евакуйовано в безпечне місце. Звідти дітей забрали додому батьки.

Станом на 13-00 в прес центрі поліції Київської області журналістам нашого сайту повідомили про те, що вже завершився огляд двох із пʼяти навчальних закладів міста. А пізніше, вже Славутицька міська рада на своїх сторінках у соцмережах офіційно повідомила про повне обстеження славутицьких шкіл.
 

У школах міста вибухівки не знайдено

За інформацією відділу НС та ЦЗН, замінування шкіл, про яке повідомлялось сьогодні вранці, не підтвердилось. Після ретельної перевірки відповідними службами закладів освіти та прилеглих до них територій, правоохоронці вибухових пристроїв не виявили.

Ймовірно, поки триває війна, такі повідомлення, на жаль, не поодинокі в країні, тому ще раз закликаємо зберігати спокій та вірити в ЗСУ. Перемога за нами!

 

Отже, ця історія завершилася хеппі-ендом, хоча змусила істотно понервувати і правоохоронців, і батьків, і педагогів. Ворог випробовує нас на міцність, випробовує силу нашого характеру, стійкість і витривалість. І як ми бачимо, використовує найогидніші методи і засоби. Але ми не здамося і переможемо. Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: