Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичан запрошують до волонтерської толоки

Славутичан запрошують до волонтерської толоки фото

У четвер 15 грудня в с. Лукашівка, що неподалік від Чернігова відбудеться волонтерська толока. Нагадаємо, це село було в епіцентрі бойових дій у березні цього року, і сильно постраждало від обстрілів російських загарбників.

Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради на своїй сторінці у Facebook розповсюдив повідомлення щодо цього важливого заходу. Волонтерська організація "БУР" вже допомагала Славутичу раніше, а зараз запрошує вже нас допомогти іншим постраждалим у війні українцям, які конче потребують такої допомоги. Тож, приєднуйтесь, допомагайте!

 

Рік тому в рамках грантової програми Мріємо та діємо за допомогою волонтерів від Будуємо Україну Разом - БУР було відновлено молодіжний майданчик у Славутичі - Інлайт, та споруджено меблі для Молодіжний простір м. Славутич ! Пам'ятаєте???

Цьогоріч БУР допомагає нашим сусідам на Чернігівщині:

Запрошуємо поволонтерити з БУР на останньому БУР-таборі цього сезону в с. Лукашівка, Чернігівської області!

Ця весна запам‘ятається нам надовго. А жителям Лукашівки – тим більше, адже це село 21 день перебувало під російською окупацією. росія залишила по собі безлад, руйнації та знищені домівки. БУР, разом з волонтерами, буде відновлювати одне із постраждалих помешкань. Ще влітку майстри розпочали будівництво будинку з нуля. І зараз ми хочемо дооблаштувати будинок, але нам потрібна допомога наших волонтерів, адже морози вже близько, а родині потрібне житло.

Заїзд 15 - 22 грудня. Якщо живеш в Чернігові, чи поряд, можеш долучатися як місцевий волонтер (не на всі дні табору)

Для участі, заповнюй анкету - https://wkf.ms/3LBsLQ1

На час БУР-табору, організатори забезпечують проживання та харчування учасників, за потреби можуть компенсувати кошти за проїзд та надати довідку про участь в таборі в навчальний заклад

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: