Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич - одне з міст, яке українці найчастіше шукали в Google цього року

Славутич - одне з міст, яке українці найчастіше шукали в Google цього року фото

Google представив підсумковий рейтинг пошукових запитів українських користувачів за 2022 рік. Ми розкажемо, які міста найбільше цікавили українців. В десятку найбільш популярних за пошуком міст потрапив і наш Славутич.

Пошуковик підбив підсумки та з'ясував, що найбільше українці слідкували за Гостомелем Київської області. Після повномасштабного вторгнення Росії деякі українські містечка та міста набули сумнозвісної слави. Тому на другому місці знаходиться Буча під Києвом, де російські окупанти також влаштували терор.

Після подій під столицею увага громадськості змістилася на місто-герой Маріуполь Донецької області. Він став третім за популярністю запитів за рік.

Четверте місце посідає легендарна Чорнобаївка на Херсонщині. До списку з десяти найпопулярніших запитів потрапили Кременчук, Балаклія, Херсон, острів Зміїний, Миколаїв та Славутич.

Судячи з усього, події у Славутичі у березні цього року викликали у співвітчизників неабиякий інтерес. А зацікавленість відобразилась і у пошукових запитах. Чим більше українців знатимуть про наше відважне місто, тим краще. Пишаємось!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: