Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Важлива зустріч для родин полонених військовослужбовців з ЧАЕС

Важлива зустріч для родин полонених військовослужбовців з ЧАЕС фото

Родини полонених військовослужбовців з ЧАЕС зустрілися з представниками Координаційного штабу

У Координаційному штабі відбулася онлайн-зустріч з родинами військовослужбовців, які були взяті в полон на ЧАЕС. На запитання родичів військовополонених відповідали представники Координаційного штабу та Національної гвардії України.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Одна з тем, яку обговорювали під час зустрічі, стосувалася доступу міжнародних організацій, зокрема МКЧХ, до місць утримання військовополонених. Представник Координаційного штабу зауважив, що представники МКЧХ почали отримувати частковий доступ до місць утримання як на території рф, так і на окупованих територіях. Але такий доступ, на жаль, не є системним, так само, як і доставка вантажів чи листів до військовополонених.

Представник Штабу наголосив, що нова інформація щодо військовополонених може з’являтися з різних джерел. Важливо, щоб і родичі, отримуючи якісь нові відомості, повідомляли про них зокрема НІБ.

Також представник Штабу зазначив, що розголошення персональних даних військовополоненого може негативно позначитись на процесі обміну військовополоненими.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: