Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Погодні умови погіршаться найближчим часом

Погодні умови погіршаться найближчим часом фото

На території Київської області та в українській столиці очікується суттєве погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру. Відомо, що у регіоні вночі без істотних опадів, удень - мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний – 7-12 м/с, удень можливі окремі пориви до 15-20 м/с.

 Температура по області вночі буде від 0 до 5° морозу, вдень – 1-6° тепла. У Києві вночі очікується 1-3°С морозу, вдень 1-3°С вище за нуль. Нагадаємо, що в Українському гідрометцентрі розповіли, якою буде зима в українській столиці — середня температура повітря підніметься вище звичної норми. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргідрометцентру. Відомо, що середня температура з грудня по лютого буде на 1-2 градуси вищою за норму, яка фіксувалася в період з 1991 по 2020 роки. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів із мінімальною температурою 25-30 градусів морозу є дуже низькою. Можливі короткочасні суттєві похолодання тривалістю 1-5 діб, коли температура коливатиметься від 15 до 26 градусів нижче за нуль.

Теж саме буде спостерігатися і у Славутичі. Хмарна погода протримається у Славутичі увесь день. Вранішній дрібний дощ удень може посилитися, а ближче до вечора зміниться на дощ зі снігом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: