Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не лекціями єдиними: славутицькі ліцеїсти стали учасниками нового проєкту за участю Олександра Педана

Не лекціями єдиними: славутицькі ліцеїсти стали учасниками нового проєкту за участю Олександра Педана фото

У День Святого Миколая славутицькі ліцеїсти відвідали Київ та стали учасниками спільного навчання «НеЛекція» від Олександра Педана.

Цей проєкт впроваджується в Україні, щоб підтримати освіту дітей в умовах викликів війни, Міністерство освіти і науки, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, організація UMIND, впроваджують ініціативу «Спільно до навчання».

"Це велика кампанія спільно до навчання, тобто це мотивація дітей, щоб вони таки продовжували навчатися", - сказав Олександр Педан.

Відомий український телеведучий Олександр Педан у своєму спілкуванні звертав увагу на важливі теми сьогодення, зокрема мінну безпеку, ментальне та фізичне здоров’я, важливість освіти. Він не проводив контрольних та не задавав домашніх завдань, а відверто спілкувався з ліцеїстами. Після розмов на серйозні теми, учні пройшли дискусійну панель та квест. Всього відбудеться 15 івентів в 13 містах.

"Ми презентували шикарний квест дітям, тому що вважаємо, що дітям потрібно таку серйозну тему подавати з різних боків, і зокрема щоб ця тема була розкрита ще й в ігровій формі. Квест спеціально підготовлений для наших діток на ці теми, що ми проговорюємо: здорове харчування, мінна безпека, ментальне здоров'я і так далі. Також у нас ще одна місія разом з UNICEF: ми намагаємось створити діалог разом із вчителями і батьками і взагалі освітою. Тобто щоб батьки прийшли і поставили ті запитання, які їх турбують: про виклики навчання під час війни, як навчатися без світла, що робити, коли немає інтернету, і як наздоганяти програму, коли канікули", - прокоментував Олександр.

«Цікаво, змістовно, інформативно, діти – задоволені!», – такий підсумок поїздки на «Не лекцію» від керівників групи Олександра Рудика та Олени Гніденко.

Спільне навчання стало можливим завдяки Дитячому фонду UNICEF Ukraine, Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96, Управління освіти і науки Славутицької міської ради та Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради .

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: