Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Президент «Енергоатома» Петро Котін відвідав Славутич

Президент «Енергоатома» Петро Котін відвідав Славутич фото

Сьогодні, 23 грудня 2022 року, президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін відвідав з робочим візитом ВП «Атомремонтсервіс» у м. Славутич і провів нараду щодо роботи ремонтних підрозділів Компанії.

В ній взяли участь також народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк, міський голова м. Славутич Юрій Фомичев, в.о. голови Держатомрегулювання Олег Коріков та керівник первинної профспілкової організації НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич.

Петро Котін, привітавши атомників-ремонтників і всіх присутніх з Днем енергетика, зазначив, що нарада, присвячена питанням ремонту на енергоблоках, проводиться вперше за багато років: 

«На жаль, здебільшого йдеться про позапланові ремонти, спричинені постійними ракетними атаками росії на об’єкти нашої енергетичної інфраструктури, що безпосередньо впливає і на роботу енергоблоків АЕС. У цих складних умовах надважливого значення набуває високопрофесійний ремонтний персонал, який зараз виходить на передній край енергетичного фронту. Адже виконує чи не найважливіше завдання – швидке відновлення роботи атомної генерації та забезпечення роботи українських АЕС».

Президент Енергоатома подякував фахівцям за самовіддану й ефективну роботу в цих важких умовах. Він наголосив, що Компанія робить усе можливе, щоб забезпечити країну електроенергією: скорочує терміни всіх видів ремонтів та відновлює енергоблоки після аварійних зупинень. Після чого з нагоди Дня енергетика вручив відзнаки та нагороди 64 працівникам «Атомремонтсервіса». За успішну роботу вони отримали грошові премії та почесні грамоти і подяки НАЕК.

«Завдяки вашому професіоналізму та кваліфікації нам до снаги виконати найскладніші завдання. Кожен з вас сьогодні – частина всеукраїнського фронту, метою якого є перемога над ворогом», – наголосив Петро Котін.

Ольга Василевська-Смаглюк та Юрій Фомичев також привітали присутніх із професійним святом і вручили подяки самому Петру Котіну.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: