Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Серед 800 дітей Київщини у гостях у «Залізного Миколая» побували й маленькі славутичани

Серед 800 дітей Київщини у гостях у «Залізного Миколая» побували й маленькі славутичани фото

20 дітей із Славутича, які потребують соціальної підтримки та уваги, відвідали святкове театралізоване новорічне шоу «Залізний Миколай».

За інформацією Славутицької міської ради, в переддень великого свята - Різдва, святковиий захід відбувся  для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей військовослужбовців ЗСУ та учасників АТО/ООС, дітей, батьки яких перебувають у полоні, дітей із багатодітних сімей.

Театралізований захід проходив у Київській дитячій залізниці. Діти переглянули театралізоване дійство, відвідали локацію «Залізного Миколая», а на завершення отримали подарунки та солодощі.

Загалом, 800 дітей Київщини, які потребують соціальної підтримки, відвідали свято "Залізний Миколай".

 

 

Що відомо про подарунки і святкові заходи для дітей Київщини

Для 40 дітей із Київської області "Фундація Олени Зеленської", Міністерство освіти і науки України та благодійники напередодні зимових свят передали ноутбуки та солодкі подарунки.

У Києві на Арсенальній площі до 14 січня діятиме святковий молодіжний простір "Спільно Різдво". Тритижневу програму з лекціями та майстер-класами підготував Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та партнери.

У приміщенні Київської міської державної адміністрації організували святкове дійство у межах благодійної акції "Подаруй дітям України Різдво". Дітей зі столичних родин і сімей переселенців вітали з прийдешніми новорічними святами і вручали подарунки, які підготували волонтери.

У Києві з 1 грудня працює Резиденція Святого Миколая у Великій лаврській дзвіниці. Будь-хто зможе зустрітися зі святим Миколаєм, побачити традиційну арку бажань, написати листа Святому та зробити фото на згадку.

Поїздка стала можливою завдяки: Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської, Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради, службі у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: