Серед 800 дітей Київщини у гостях у «Залізного Миколая» побували й маленькі славутичани

20 дітей із Славутича, які потребують соціальної підтримки та уваги, відвідали святкове театралізоване новорічне шоу «Залізний Миколай».

20 дітей із Славутича, які потребують соціальної підтримки та уваги, відвідали святкове театралізоване новорічне шоу «Залізний Миколай».

За інформацією Славутицької міської ради, в переддень великого свята - Різдва, святковиий захід відбувся  для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей військовослужбовців ЗСУ та учасників АТО/ООС, дітей, батьки яких перебувають у полоні, дітей із багатодітних сімей.

Театралізований захід проходив у Київській дитячій залізниці. Діти переглянули театралізоване дійство, відвідали локацію «Залізного Миколая», а на завершення отримали подарунки та солодощі.

Загалом, 800 дітей Київщини, які потребують соціальної підтримки, відвідали свято "Залізний Миколай".

 

 

Що відомо про подарунки і святкові заходи для дітей Київщини

Для 40 дітей із Київської області "Фундація Олени Зеленської", Міністерство освіти і науки України та благодійники напередодні зимових свят передали ноутбуки та солодкі подарунки.

У Києві на Арсенальній площі до 14 січня діятиме святковий молодіжний простір "Спільно Різдво". Тритижневу програму з лекціями та майстер-класами підготував Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та партнери.

У приміщенні Київської міської державної адміністрації організували святкове дійство у межах благодійної акції "Подаруй дітям України Різдво". Дітей зі столичних родин і сімей переселенців вітали з прийдешніми новорічними святами і вручали подарунки, які підготували волонтери.

У Києві з 1 грудня працює Резиденція Святого Миколая у Великій лаврській дзвіниці. Будь-хто зможе зустрітися зі святим Миколаєм, побачити традиційну арку бажань, написати листа Святому та зробити фото на згадку.

Поїздка стала можливою завдяки: Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської, Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради, службі у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: