Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Яскраве казкове шоу для вихованців центру «Благодар» (фото, відео)

Яскраве казкове шоу для вихованців центру «Благодар» (фото, відео) фото

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» відбулося незабутньо-яскраве свято, з нагоди Різдва Христового, однієї з головних подій в календарі православних свят.

Напередодні Різдва до Славутицького Центру «БлагоДар» традиційно завітали представники церкви "Нове покоління" з подарунками.

Разом з ними в гостях у вихованців центру були представники Соціально-психологічного центру та славутицькі підприємці-волонтери: Снігуронька зі Святим Миколаєм, разом зі своєю командою: аніматори й ініціатори шоу «Мильні кульки» (Руслана Шагова) та "Паперове шоу" (Ольга Мельник), святкові костюми надала Тетяна Губа.

Свято почалося з затримкою: перед самим початком  прозвучав сигнал «Повітряна тривога».  Усі присутні пройшли у "Соляну кімнату,  яка розміщена у підвалі і яку використовують як укриття. Тут і почалось свято.

Після відбою тривоги учасники повернулися у музичну залу центру, де для вихованців центру відбулося яскраве шоу.

Дивлячись на цих особливих дітей, відчуваю, що свято їм дійсно до вподоби. Це відмітила і директор Центру «БлагоДар» Ганна Лутченко:
«Після заходу я запропонувала провести це свято і для дорослих. Було дуже круто, емоції у дітей були шалені, навіть повітряна тривога, яка зірвала початок святкової події, не змогла зіпсувати той настрій, який був у вихованців та їхніх батьків. Я дуже вдячна й Олесі, й Ользі, й представникам української християнської церкви "Нове покоління", й Тетяні Губі за костюми. Коли бачиш посмішки вихованців, серце радіє, я вважаю, що свято вдалось».

А наступного дня славутицькі добродійники привітали старших вихованців Центру "Благодар". Про це написала Ольга Мельник на своїй сторінці у facebook.

"Сьогодні черга привітання від Святого Миколая та Зими дійшла і до старших діток. https://www.facebook.com/Centrslavutich

Вони нам раділи як маленькі діти. Дякую моєму колективу Соціально психологічному Центру Саня Спижавка - ти крутий Святий Миколай. Юлия Валишева Бурнос за спонсорску допомогу. Татьяна Губа за гарні костюми.

Окрема подяка працівникам поліції за транспортний супровід. І допомогу в логістичній організації. https://m.facebook.com/slavutichvp/".

 

ВІДЕО за посиланням 

https://www.facebook.com/100002565092193/videos/508947944753208/

 

Дякуємо нашим невтомним волонтерам за добрі справи, яскраві емоції і незабутні шоу, які дарують дітям відчуття дива і присмак Різдвяної казки! Терапія добром – це найкращий лікар для будь-кого і, безумовно, в першу чергу для людей з особливими потребами. А представникам церкви «Нове покоління» велика вдячність за увагу до цих незвичайних дітей, з великими щирими серцями, і гарні святкові подарунки!

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: