Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Дня хореографа: коли танцюватимуть усі (фото, відео)

До Дня хореографа: коли танцюватимуть усі (фото, відео) фото

9 січня світ відзначає Міжнародний день хореографа. Без людей цієї професії неможливо уявити не тільки балет чи танець, але й художню гімнастику та фігурне катання. Хореографам вдається поєднувати в своїй роботі спортивну завзятість та творчий підхід.

Танцювальні вистави, від класичного балету до сучасних танців, завжди захоплюють глядачів. Та окрім танцівників на сцені, це чудове дійство нам дарують люди, які  самі залишаються за кулісами. 

Це хореографи — режисери танцю. Від них залежить, якою буде історія, розказана в рухах, вони мають своє бачення гармонії, краси та неабиякий художній смак.

Незадовго до свята Нового року вихованці танцювального колективу «Slavutych Star» Палацу дітей та молоді, Гліб Внуков та Варвара Красківськам, гідно представили Україну та наше місто Славутич на Чемпіонаті Світу з танцювального спорту, що відбувся у Болгарії. Тренери Красківська Юлія та Дмитро Кириєнко. Учасниками цьогорічного Чемпіонату було 60 пар з 33 країн світу. 

З новорічно-різдвяними святами своїм першим виступом привітали вихованці нового у Славутичі колективу "Ліцей", натхненником і керівником якого є Інна Бережна з Бахмута, що нині навчає  славутицьку молодь танцювального мистецтва.

 
 
 
Вражають своєю грацією, гарними виступами і відповідно гідними результатами славутицькі гімнастки. Тренер - Наталія Кабак.
 
 
 
 
Мистецтвом танцю на пілоні дивують учасниці Vertical Pole Dance studio.
 
 
 
Славутицька молодь навчається танцювати завдяки хореографам-професіоналам у Дитячій школі мистестецтв, Палаці дитячої та юнацької творчості, засвоює секрети вдалих гімнастичних виступів завдяки фаховим тренерам Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. 
 
 
Займаються танцями, як у творчих колективах, так і персональних хореографів. Заняття відбуваються як для молоді, так і для старшого покоління.
 
 
 
Адже танець - це мистецтво, політ душі і шалених емоцій, що не має меж.
 
 
 
 
Напевно ще й завдяки цьому саме Славутич  обрали  Малою культурною столицею України.
 
 
 

Хочемо привітати всіх хореографів Славутича, професіоналів та аматорів, які не перестають надихати і спонукати до розвитку своїх підопічних, не залежно від їхнього віку, та завжди знаходять нові ідеї для того, аби вони дивували, захоплювали, вражали свого глядача!

І з нетерпінням очікуємо на наш спільний  танець - флешмоб  Перемоги! Адже тоді точно будуть танцювати і радіти ВСІ!

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото і відео з доступних джерел

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: