25 славутицьких дітей відправились на відпочинок до Закарпаття

Завдяки Міжнародному благодійному фонду "Parimatch Foundation", діти Славутича відправились у подорож на захід України, в табір "Водограй" (м. Мукачево).

Завдяки Міжнародному благодійному фонду "Parimatch Foundation", діти Славутича відправились у подорож на захід України, в табір "Водограй" (м. Мукачево).

За повідомленням Славутицька міська рада, відпочинок триватиме майже два тижні. 

Окрім оздоровлення, пріорітетним напрямком програми табору є  патріотичне виховання молоді, ознайомлення зі структурою держави, головними цінностями та здобутками України.

"Кожен день, з 12 по 27 січня, для наших дітей буде насичений широкою програмою, однією з особливостей якої є патріотичне виховання. Вони ознайомляться зі структурою держави, її основними цінностями та здобутками, принципами демократії, отримають знання з економічної та фінансової грамотності, а також на них чекатимуть змагання, квести, концерти, екскурсії", - повідомили в міськраді.

Це вже далеко не перший відпочинок славутицьких дітей, організований 

фундацією Parimatch Foundation Ukraine. з яким Славутич пов’язує тісне співробітництво. Ще у 2021 році Славутич став учасником програми “Спортивний наставник” від Parimatch Foundation. Фонд допомагає дітям із таких сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах,  підтримує та розвиває жіночий футзал у місті.

"З початком повномасштабної війни наші добрі друзі з Parimatch Foundation допомагають оздоровлювати дітей. У минулому році, за підтримки фундації, славутицькі діти мали змогу оздоровитися у Закарпатськй області та Болгарії", - повідомили у міській раді Славутича.

Гарного відпочинку, незабутніх позитивних вражень, сили патріотичного духу і щира вдячність ЗСУ за можливість такого відпочинку для наших дітей!

Фото: Марина КАТАМАЙ

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: