Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перше у цьому році засідання виконкому: про що говорили

Перше у цьому році засідання виконкому: про що говорили фото

У Славутичі відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету. На розгляд винесено 17 питань.

На початку засідання міський голова Юрій Фомічев надав інформацію щодо нагальних питань сьогодення та охаректеризував суспільно-політичну обстановку в Славутичі та в Україні в цілому.

"Розпочався новий рік, але для нас нічого суттєво не змінилося. Ми так само знаходимося в режимі непростої енергетичної ситуації. Останні обстріли 14 січня також вплинули на енергосистему, тож покращення графіку відключень найближчим часом чекати не варто. Важка ситуація по Київській області, тому вчора на засіданні обласного штабу було прийнято рішення, що частина об’єктів критичної інфраструктури області буде переведена на резервне живлення від генераторів з метою покращення ситуації для населення. Ми поки що залишаємось у тому графіку, який у нас є", - акцентував очільник міста.

Також він повідомив, що вивчається можливість хоча б часткового включення зовнішнього освітлення у місті. Адже життєдіяльність міста триває. Деякі об’єкти спортивної інфраструктури продовжили години роботи у вечірній час з використанням енергозберігаючого освітлення або автономного живлення.

Триває навчальний рік у дитячих садках та школах. Але залишається не обладнаним укриття лише у ЗДО №8, що у Добринінському кварталі.  

Юрій Фомічев запевнив, що моніторинг безпекової ситуації ведеться постійно. На території білорусі зараз проводяться навчання. Розвідка працює і якщо ситуація буде більш загрозливою, обов’язково будемо про це інформувати наше населення.

Докладніше дізнавайтейтесь за посиланням

 
 

Засідання виконавчого комітету відбулося 17 січня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: