Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Учителька із Славутича увійшла до складу перших 25 педагогів Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023"

Учителька із Славутича увійшла до складу перших 25 педагогів Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023" фото

Сьогодні, 20 січня 2023 року, відбулися випробування відбіркового туру першого етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2023" в номінації "Початкова освіта".

За інформацією Управління освіти і науки Славутицької міської ради, учасницею від нашого міста є учитель початкових класів Славутицької школи № 4 Волкогон Олена Анатоліївна. Вона презентує власний педагогічний досвід з теми "Впровадження інтерактивних технологій в інклюзивній освіті".

За результатами тестування на знання методики викладання предметів, яке відбулося 16 січня 2023 року, Волкогон О.А. увійшла до складу перших 25 педагогів із 88 зареєстрованих на конкурс.

Для сьогоднішнього випробування - майстер-класу - журі запропонувало таку тему: "Проєктна діяльність в організації освітнього процесу в початковій школі". Учителі мали протягом години підготуватися і впродовж 15 хвилин продемонструвати високий рівень майстерності і професіоналізму, підкорити членів журі оригінальними професійними знахідками.

Вітаємо Волкогон О.А. із завершенням перших випробувань! Бажаємо міцного здоров'я і впевненого руху вперед!

Сподіваємось разом з нею на позитивне рішення журі!

Щиро дякуємо Старовойтовій Арині Олександрівні, директору КП "Агентство регіонального розвитку", за допомогу в оприлюдненні унікального педагогічного досвіду кращих педагогів міста!

Читайте також: ЗНО не буде: МОН надало новий порядок вступу до вишів у 2023 році

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: